У Тростянцi почали вiдбудовувати багатоквартирний будинок

У Тростянцi почали вiдбудовувати багатоквартирний будинок

У Тростянцi Сумської областi розпочали вiдбудову п’ятиповерхiвки на вул. Нескучанськiй, 9. Тут проживало понад 30 родин. Його зруйнували окупанти, постiйно обстрiлюючи мiсто з мiнометiв i “градiв”. Пошкодженi всi поверхи, є квартири, вiд яких взагалi нiчого не залишилося: вiд прямих влучань снарядiв там суцiльнi руїни.

Зараз будiвельники почали демонтувати цегляну кладку стiн та залiзобетоннi плити перекриття п’ятого поверху та горища, а також покрiвлю та внутрiшнi перегородки. Влаштовують тимчасове пiдсилення несучих конструкцiй.
Тендер на вiдбудову цього будинку Служба вiдновлення оголосила 28 липня. У закупiвлi взяли участь 5 компанiй. Завдяки проведенню вiдкритого тендеру очiкувана вартiсть робiт зменшилася на 3,7 млн. грн.
За проєктом передбачена замiна вiкон та дверей, утеплення стiн фасаду, вiдновлення зруйнованого покриття. Пiдрядники також виконують ремонт у кiмнатах, вiдновлять мережi водопостачання та каналiзацiї, електромережi. Обладнають доступ до будинку для маломобiльних груп населення.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, повнiстю завершити вiдбудову плануємо до серпня 2024 р.
У Тростянцi, який близько мiсяця перебував в окупацiї, Агентство вiдновлення працює над вiдбудовою двох житлових будинкiв, примiщення лiкарнi та полiклiнiки, залiзничного вокзалу.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *