У Тростянцi реконструюють зруйновану привокзальну площу

У Тростянцi реконструюють зруйновану привокзальну площу

Службою вiдновлення у системi публiчних закупiвель Prozorro оголошено тендер на виконання робiт з розробки проектно-кошторисної документацiї по об’єкту “Реконструкцiя об’єктiв iнфраструктури, будiвель, споруд, зовнiшнiх мереж та прилеглої територiї площi 40-ї Армiї у м. Тростянець”, який реалiзовують в межах експериментального проекту з вiдновлення населених пунктiв, що постраждали внаслiдок збройної агресiї росiї.

До вiйни це був один з головних публiчних просторiв для громади, що використовувався i як транспортний вузол, i як центр комерцiйної дiяльностi. У березнi минулого року внаслiдок обстрiлу важкою артилерiєю та пожеж всi будiвлi та споруди було зруйновано.
Вiдновлена площа буде сучасною, iз затишними мiсцями для вiдпочинку та торговельними площами, якi будуть максимально зручними та енергоефективними.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, перш нiж оголосити тендер, Служба вiдновлення в Сумськiй областi провела публiчнi консультацiї з представниками проектних органiзацiй. Учасникам розповiли основнi аспекти проектування та обговорили процедуру закупiвлi i основнi тендернi вимоги.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *