У Тростянцi вiдновлюють двi багатоповерхiвки

У Тростянцi вiдновлюють двi багатоповерхiвки

Продовжується вiдновлення багатоквартирних житлових будинкiв в Тростянцi на Сумщинi на вул. Благовiщенськiй, 53, та Нескучанськiй, 9. Прямi обстрiли росiйськими танками й пожежа в будинках суттєво пошкодили фасади, зруйнували дах i перекриття, знищили iнтер’єри та вибили вiкна.

Капiтальний ремонт будинкiв розпочали у вереснi 2023 р.
У п’ятиповерхiвцi на вул. Благовiщенськiй, 53, будiвельники вiдновили дах, встановили монолiтнi залiзобетоннi перекриття, замiнили пошкодженi плити, змонтували вiкна. Наразi проводимо монтаж балконних рам та мiжкiмнатних перегородок.
На черзi – влаштування комунiкацiйних мереж електроживлення, водопостачання i каналiзацiї. Встановлять перегородки на другому поверсi, пiдготують стелю для нанесення штукатурки.
У будинку на вул. Нескучанськiй, 9, будiвельники завершили монтаж перемичок та кладку перегородок на п’ятому поверсi. Наразi виконують роботи з улаштування залiзобетонного перекриття третього поверху та монтаж плит перекриття п’ятого поверху.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, надалi заплановано зробити цегляну кладку стiн горища та монтаж плит перекриття покрiвлi.
Загалом проєктом передбачено замiну вiкон та дверей, утеплення стiн фасаду, вiдновлення зруйнованого покриття. Пiдрядники також проведуть ремонт у кiмнатах, вiдновлять мережi водопостачання та каналiзацiї, електромережi, облаштують доступ до будинку для маломобiльних груп населення.
Повне завершення вiдбудови будинкiв заплановано на серпень.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *