У Вiднi обговорили перспективи доступного житла

У Вiднi обговорили перспективи доступного житла

Делегацiя “Укрфiнжитла” брада участь у заходi Європейського iнвестицiйного банку у Вiднi – обговорює перспективи доступного житла в Українi.

У заходi також взяли участь перший вiце-прем’єр-мiнiстр – мiнiстр економiки України Юлiя Свириденко та заступник мiнiстра економiки Володимир Кузьо. Головною темою конференцiї є “Система доступного орендного житла в Українi”. Основним органiзатором подiї виступив Європейський iнвестицiйний банк за активної пiдтримки Мiжнародної органiзацiї з мiграцiї.
В активностях конференцiї вiд “Укрфiнжитла” брали участь голова правлiння Євген Мецгер та його заступник Олег Журавльов. Зокрема, вони вже провели зустрiчi з представниками Мiжнародної органiзацiї мiграцiї, KfW, Council of Europe Development Bank, World Bank та IFC. Обговорювали зокрема перспективи залучення додаткового ресурсу для роботи програм доступного iпотечного кредитування українцiв, особливо внутрiшньо перемiщених внаслiдок вiйни.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, конференцiя вiдбувалася з 23 по 26 сiчня у Вiднi та передбачала ряд формальних та неформальних зустрiчей для посилення мiжнародного спiвробiтництва з європейськими фiнансовими установами та пошуку шляхiв додатково фiнансування дiючих та перспективних програм iз забезпечення доступним житлом в Українi.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *