У Винниках розробляють детальний план територiї для скверу

У Винниках розробляють детальний план територiї для скверу

Працiвники управлiння архiтектури та урбанiстики ЛМР працюють над детальним планом для майбутнього скверу у Винниках. Йдеться про територiю бiля будiвель ЦНАПу та ГО “Оселя”, що на вул. Галицькiй, 12.

“Щоб упорядкувати всi моменти з мiстобудiвною документацiєю, у конкретному випадку треба було розробляти детальний план територiї. Наприкiнцi минулого року на сесiї мiськради проголосували за таку ухвалу. Нинi над цим документом працює управлiння архiтектури i урбанiстики. Зокрема, згiдно iз ДПТ, буде передбачено мiсце для скверу та окреме – для парковки. Адже бiля скверу працюють ЦНАП та ГО “Оселя””, – розповiли у департаментi мiської агломерацiї ЛМР.
Поки вирiшують юридичнi питання, працiвники органiзацiй, що по сусiдству, прибирають i поступово облагороджують майбутнiй сквер.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, ранiше тут уже висадили першi клени та граби на честь загиблих воїнiв. Це вiдбулося за iнiцiативи i фiнансової участi працiвникiв реабiлiтацiйного центру “Джерело” та допомоги Офiсу громади у Винниках в межах акцiї “Хочу посадити дерево”.
“Мешканцi пiдтримали таку iнiцiативу, тож i надалi тут висаджуватимуть дерева на честь усiх загиблих Героїв нашого мiста”, – розповiв керiвник Офiсу Львiвської громади у Винниках Богдан Шустер.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *