У Запорiжжi вiдбудують двi дев’ятиповерхiвки

У Запорiжжi вiдбудують двi дев'ятиповерхiвки

Служба вiдновлення запрошує будiвельнi компанiї взяти участь у тендерах на вiдновлення житлових будинкiв у Запорiжжi. Iдеться про дев’ятиповерхiвкi по вул. Запорiзькiй, 2-Б та 2-А. Будинки зазнали руйнувань пiсля ракетного обстрiлу мiста 22 березня.

Експертна органiзацiя, яка провела технiчне обстеження вищезазначених будинкiв, виявила, що конструкцiї будiвель та iнженернi мережi частково зруйнованi та потребують капiтального ремонту з вiдновленням несучих конструкцiй.
Тендерну документацiю сформовано за результатами консультацiй Служби вiдновлення з ринком цивiльного будiвництва.
При оголошеннi вiдкритих торгiв оприлюднюється вся проектна документацiя, це дасть можливiсть зацiкавленим компанiям пiдготувати виваженi тендернi пропозицiї.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, пiсля визначення переможця буде укладено договiр пiдряду та розпочнуться будiвельнi роботи. Вони будуть виконуватися згiдно з чинними будiвельними нормами та з урахуванням сучасних вимог щодо термоiзоляцiї та iнклюзивностi.
Проектно-кошторисна документацiя на капiтальний ремонт пошкоджених будiвель розроблена на замовлення Департаменту ЖКГ Запорiзької мiської ради. Замовник робiт – Служба вiдновлення та розвитку iнфраструктури у Запорiзькiй областi.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *