У п’яти обласних Службах вiдновлення будуть новi керiвники

У п'яти обласних Службах вiдновлення будуть новi керiвники

Агентство вiдновлення прагне стати найбiльш ефективною командою, яка може реалiзувати проекти вiдновлення будь-якої складностi. Для цього потрiбнi новi кадри i нова експертиза. У тому числi, в областях. Для посилення команди шукають керiвникiв п’яти обласних Служб вiдновлення – Житомирської, Закарпатської, Рiвненської, Сумської та Черкаської.

Сьогоднi Агентство вiдновлення та його служби в регiонах реалiзують проекти за такими прiоритетними напрямками, як вiйськова логiстика, критична та експортна iнфраструктура, вiдновлення житла.
Обласнi служби агентства плiч-о-плiч працюють iз мiсцевими владами i громадами та розумiють їхнi потреби i прiоритети, вiдновлюють iнфраструктуру та житло, зруйнованi чи пошкодженi через воєннi дiї, працюють над захистом об’єктiв критичної iнфраструктури, у прикордонних областях – утримують, ремонтують, модернiзують або будують новi пункти пропуску через кордон та пiд’їзнi шляхи до них, забезпечують належне функцiонування автомобiльних дорiг i мостiв, першочергово – важливих для воєнної логiстики.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, новий керiвник служби повинен:
– ефективно керувати дiяльнiстю служби, спiвпрацювати з владою та органами мiсцевого самоврядування, а також представниками бiзнесу;
– забезпечувати належну роботу служби за тими завданнями, якi на неї покладенi;
– вiдповiдати за виконання проектiв i реалiзацiю заходiв, а також за прозоре, ефективне та цiльове використання коштiв;
– не дозволяти жодних проявiв корупцiї у роботi (для цього створили i затвердили антикорупцiйну програму Агентства вiдновлення та програми обласних служб);
– своєчасно звiтувати про роботу.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *