За “єОселею” доступнi квартири вже вiд 27 забудовникiв

За "єОселею" доступнi квартири вже вiд 27 забудовникiв

В лютому за програмою доступного iпотечного кредитування “єОселя” банки акредитували п’ятьох девелоперiв. Квартири у п’яти побудованих ними житлових комплексах доступнi для придбання в iпотеку на стадiї будiвництва. Таким чином на первинцi доступно вже 64 будинки вiд 27 забудовникiв.

Обрати житло в будинках, що зводяться, можна у Волинськiй, Рiвненськiй, Львiвськiй, Тернопiльськiй, Iвано-Франкiвськiй, Хмельницькiй, Вiнницькiй, Київськiй, Полтавськiй, Сумськiй, Харкiвськiй, Днiпропетровськiй та Запорiзькiй областях.
Загалом банки-партнери програми “єОселя” вже акредитували 27 девелоперiв: “Еко-Дiм”, “Геос”, ПП “Альянс новобуд” i ТОВ “Альянс новобуд”, “Рiел”, “ДБК-Житлобуд”, “Роял Хауз”, “Креатор-Буд”, “Iнтергал-Буд”, мiське комунальне пiдприємство “Вiнницький фонд мунiципальних iнвестицiй”, ПП “Будмонтажсервiс”, Луцький ДБК, “Простiр”, трест “Житлобуд-1”, “КСМ груп”, будiвельна виробничо-комерцiйна компанiя “Федорченко”, БК “Орбiта”, “Благо Буд”, “Комфорт центр Запорiжжя”, “Будiвельна iнiцiатива”, “Пiвденбудконтракт”, “Буча Мiськбуд”, “Полтавтрансбуд”, “АРС-Дiм”, “Комерцбуд-С”, “Промбуд-1” та “Дiта”.
Квартири на стадiї будiвництва в рамках “єОселi” можна придбати, подавши заяву в Ощадбанк, “Укргазбанк”, “Скайбанк” та банк “Глобус”.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, всього за час роботи “єОселi” громадяни придбали на первинному ринку 2071 квартир в готових новобудовах та 166 – в будинках, що зводяться. У той час як загальна кiлькiсть виданих iпотек склала 7773 на загальну суму понад 11,8 млрд. грн.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *