Бюджетно та стильно: як українці можуть дешево оновити ремонт (фото)

Оновлення ремонту у квартирі може стати завданням, яке ставить перед собою багато власників житла. Незалежно від того, чи ви прагнете надати приміщенню новий вигляд або лише покращити його функціональність, існують різноманітні способи реалізувати свої плани без значних фінансових вкладень.

Сайт Pro Гроші пропонує розглянути бюджетні підходи до оновлення ремонту у квартирі.

Планування бюджету

Перш за все, визначте свої потреби та пріоритети. Створіть список робіт, які ви хочете виконати, та приблизний бюджет для кожної з них. Такий підхід допоможе вам уникнути непередбачених витрат та зберегти гроші.

Пофарбуйте стіни

Якщо вам вже набридла кольорова палітра вашої квартири, є можливість виправити цю ситуацію шляхом фарбування стін. Варто віддати перевагу фарбі, оскільки це вигідніше і швидше в порівнянні з використанням шпалер. Наприклад, у магазині Rozetka, вартість починається від 99 гривень за 1,4 кг фарби.

Для створення стильного ремонту рекомендується обрати бежеві та сірі відтінки, оскільки їх легше поєднати з будь-якими меблями.

Зміна кольору стін оновить інтер'єр приміщення

Зміна кольору стін оновить інтер’єр приміщенняФото: Pinterest

Замініть оббивку меблів

Швидке оновлення інтер'єру можна здійснити шляхом перетяжки меблів. Ця послуга надається як компаніями, так і приватними майстрами. Але це може трохи вдарити по гаманцю, оскільки вартість таких послуг починається від 1 500 гривень. Проте, це все-таки в рази дешевше, ніж купувати нові меблі. До того ж ви можете самостійно це зробити.

Зміна оббивки може подарувати меблям нове життя

Зміна оббивки може подарувати меблям нове життяФото: Pinterest

Рекомендуємо також подумати над придбанням декоративного текстилю. Це також задоволення не з дешевих, але ви завжди можете пошукати штори, пледи та подушки у секонд-хендах та на вебсайтах, де перепродають предмети для дому.

Придбайте картини або статуетки

На платформах Aliexpress, OLX, Shafa та Prom представлений широкий асортимент несподіваних маленьких деталей на будь-який бюджет. Українці можуть придбати незвичайні картини або статуетки, які стануть ідеальним доповненням до інтер'єру.

Якщо ж ви хочете ще більше заощадити, можете видрукувати різні зображення з інтернету.

 | Фото: Pinterest

 | Фото: Pinterest

Різні елементи декору можуть доповнити інтер'єр квартири

Фото: Pinterest

Різні елементи декору можуть доповнити інтер'єр квартири

Фото: Pinterest

Пограйтеся зі світлом

Усі люстри доволі швидко виходять з моди. Тому, якщо їх заміните на нові, то зможете швидко оновити інтер'єр приміщення.

Також рекомендуємо звернути увагу на гірлянди та світлодіодні стрічки. Вони зможуть додати затишку у вашу квартиру. Гірлянди ідеально підійдуть для спальні, а світлодіодні стрічки можна використовувати для підвісних полиць.

 | Фото: Pinterest

 | Фото: Pinterest

Нове освітлення може змінити кімнату

Фото: Pinterest

Нове освітлення може змінити кімнату

Фото: Pinterest

Як заощадити на покупці власного житла

Більшість українців невіть не здогадуються, що на покупні нерухомості вони можуть зекономити. Для цього варто дотримуватися таких порад:

  • обирати квартири у новобудовах, які тільки будуються;
  • звертати увагу на акції;
  • швидко реагувати на оголошення, у яких власники нерухомості хочуть термінового продати житло;
  • обирайте кватиру без ремонту або з боргами за комунальні послуги;
  • надавати перевагу віддаленим районам міста.

Ці поради допоможуть заощадити більш ніж 30% від середньої вартості житла.

Раніше ми повідомляли, як змінилась вартість оренди квартири у Києві. Також ми писали, що буде з цінами на нерухомість до кінця літа.

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *