ЖК Greenville на Печерську розширюється: що відомо про житло бізнес-класу

Попри виклики війни та періодичні ракетні обстріли російських окупантів, міжнародна група компаній Greenville ввела в експлуатацію 4 та 5 секції столичного житлового комплексу Greenville на Печерську.

Відповідний сертифікат від Державної інспекції архітектури та містобудування України було отримано наприкінці вересня.

Представники компанії зауважують, що результат став можливим завдяки Збройним силам України, які продовжують невтомно виборювати свободу й незалежність для співвітчизників. Також вагомим внеском завдячують інвесторам, адже їх довіра допомагала не скласти руки і далі йти до покорення мети.

"У непростий час ми продовжуємо будувати та реалізовувати свої плани. Нашою головною мотивацією залишається відповідальність перед інвесторами та репутація компанії. Попереду у нас ще багато роботи", – підкреслила керівниця проєктів Greenville Наталія Дубик.

ЖК Greenville на Печерську

ЖК Greenville на ПечерськуФото: Pro Гроші

Що пропонує ЖК Greenville на Печерську

Greenville – це сучасний житловий комплекс бізнес-класу, в основі будівництва якого лежить концепція технологічного життєвого простору з акцентом на чіткій геометрії форм ззовні та інноваційності всередині.

Проєкт передбачає:

  • вхідну групу готельного типу;
  • багаторівневий підземний паркінг у стилобатній частині;
  • індивідуальну систему доступу;
  • лаунж-зони;
  • бізнес-простір;
  • сюжетно-ігрову кімнату для дітей;
  • спортивний і дитячий майданчики;
  • приміщення-лапомийку для домашніх улюбленців.

На вибір майбутніх мешканців житлового комплексу пропонують різноманітні види планувань, які враховують індивідуальні побажання власників. Також існує можливість зробити перепланування на власний смак, якщо початковий варіант не лежатиме до душі. Разом із документами на право власності покупець отримує ключі від квартири.

Якщо виникатимуть питання, українці можуть звернутися у відділ продажів (Фортечний тупик, 7В) або відвідати офіційний сайт комплексу, де присутня розгорнута інформація про ЖК Greenville. Наразі девелопер продовжує активно будувати наступні секції, вже ведуться монолітно-каркасні роботи 6-ї та 7-ї секцій, а також будується підземний паркінг.

Група компаній Greenville понад 20 років здійснює діяльність у сфері житлової та комерційної нерухомості, відновлювальної енергетики. За час існування вдалося звести чотири житлові комплекси у Львові та курортний готель у Трускавці. У Києві будуються ЖК бізнес-класу – Greenville на Печерську та Greenville Park.

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *