Очікування VS Реальність – який вигляд має найдешевша квартира в Ужгороді (фото)

Під час повномасштабної війни в Україні вартість нерухомості в західних містах, зокрема в Ужгороді, значно зросла. Це пов'язано з тим, що ці місця вважаються більш безпечними в нашій країні, і тому українці з інших регіонів почали масово їхати туди. Однак багатьох цікавить питання: чи реально знайти недорогу квартиру для оренди в Ужгороді?

Сайт Pro Гроші знайшов на платформі онлайн-оголошень OLX найдешевшу квартиру в Ужгороді.

Автор оголошення пропонує в оренду квартиру за 4 000 гривень на місяць. Загальна площа помешкання складає 12 квадратних метрів, з яких 4 квадратних метри – це кухня.

У цій однокімнатній квартирі є три спальних місця, санвузол, пральна машинка, бойлер та повноцінна кухня, де є:

  • холодильник;
  • електроплита з двома конфорками;
  • мийка;
  • шухлядки для посуду та їжі.

 | Фото: OLX

 | Фото: OLX

 | Фото: OLX

 | Фото: OLX

Найдешевша квартира в Ужгороді

Фото: OLX

Найдешевша квартира в Ужгороді

Фото: OLX

Найдешевша квартира в Ужгороді

Фото: OLX

Найдешевша квартира в Ужгороді

Фото: OLX

На фотографіях можна побачити, що житло у не найкращому стані. Скоріш за все, там планувався ремонт, який так і не був завершений. Зокрема, у так званій спальні відсутні шпалери, а на підлозі лежить стара плитка. Перш ніж заселитися в цю малогабаритну квартиру, новому орендареві доведеться добре її прибрати та, можливо, вкласти час і кошти у косметичний ремонт.

Чи вплине закладений курс долара на ринок нерухомості

15 вересня Кабмін затвердив Державний бюджет на 2024 рік з курсом долара на рівні 41,4 гривні. Це викликало питання щодо впливу цього курсу на ринок нерухомості.

Експертка з нерухомості Вікторія Берещак розповіла у коментарі сайту Pro Гроші, що деякі забудовники вже прив'язують ціни на нові квартири до курсу іноземної валюти, який становить близько 42 гривень за долар.Таке рішення прийняв певний відсоток забудовників. Наприклад, якщо будівництво відбувається почергово, і витрати на будівництво зростатимуть через інфляцію.

Проте експертка нагадала, що наразі фіксований курс становить 36,56 гривні, тому немає об'єктивних підстав для встановлення курсу на рівні 42 гривні. Враховуючи обмежений попит, забудовники, які закладають такий високий курс, можуть стикнутися з недооціненням попиту.

Раніше ми робили огляд бюджетної нерухомості у центральному районі Києва. Також сайт Pro Гроші повідомляв, у які ЖК не варто інвестувати гроші.

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *