Орендована квартира за ціною яхти – який вигляд має найдорожча нерухомість в Україні (фото)

В Україні ринок оренди нерухомості активно розвивається, адже попит на таке житло постійно зростає. У зв'язку з цим власники квартир покращують умови проживання у своїх оселях, що призводить до збільшення вартості орендної плати.

Редакція сайту Pro Гроші вирішила знайти на сервісі з пошуку нерухомості Rieltor.ua найдорожчу квартиру України, яку здають в оренду.

Скільки коштує найдорожча нерухомість в Україні

Найдорожча нерухомість України знаходиться в Києві. Вартість оренди може дещо шокувати, адже власники квартири хочуть кожного місяця отримувати 119 000 доларів (4 456 550 гривень за середнім курсом гривні до долара в обмінниках станом на 1 листопада). За таку ціну українці можуть придбати собі невелику яхту.

Який вигляд має найдорожча квартира в Україні

Двокімнатна квартира знаходиться у житловому комплексі бізнес-класу "Метрополіс". В оголошені зазначено, що при вході у квартиру вас зустріне простора вітальня, наповнена світлом завдяки панорамним вікнам, що відкривають чудовий краєвид на місто. Інтер'єр цієї квартири виконаний у сучасному стилі з використанням натуральних матеріалів та нейтральної колірної палітри, створюючи атмосферу затишку та гармонії.

 | Фото: Rieltor.ua

 | Фото: Rieltor.ua

 | Фото: Rieltor.ua

 | Фото: Rieltor.ua

 | Фото: Rieltor.ua

Найдорожча квартира в Україні

Фото: Rieltor.ua

Найдорожча квартира в Україні

Фото: Rieltor.ua

Найдорожча квартира в Україні

Фото: Rieltor.ua

Найдорожча квартира в Україні

Фото: Rieltor.ua

Найдорожча квартира в Україні

Фото: Rieltor.ua

У цій розкішній квартирі є все необхідне для комфортного життя. Кухня обладнана сучасною побутовою технікою від відомого бренду Bosch, включаючи холодильник, посудомийну машину та варильну панель. У ванній кімнаті встановлена сантехніка від відомого бренду Grohe. Також у квартирі є:

  • кондиціонер;
  • мікрохвильовка;
  • ліжко;
  • пральна машина;
  • електричний бойлер;
  • шафа.

Взимку у квартирі затишно, адже там зроблена тепла підлога. Крім того, є індивідуальне електричне опалення, що дозволяє налаштовувати температуру в приміщенні так, як вам потрібно.

Скільки коштують квартиру у Києві на первинному ринку

Первинний ринок нерухомості у Києві показує зміни в середній ціні. "Преміум" та "Комфорт" стали дешевшими. У вересні середня ціна "Преміум" була 116 300 гривень за "квадрат", а в жовтні вона впала до 115 000 гривень. Аналогічно "Комфорт" з 38 000 гривень в вересні до 37 800 гривень в жовтні.

Але деякі сегменти подорожчали. В "Бізнес" ціна зросла на 600 гривень до 70 000 гривень за квадрат. У "Економ" метр квадратний подорожчав на 2 600 гривень і тепер коштує 36 600 гривень.

Раніше ми повідомляли, скільки коштують однокімнатні квартири в найбільших містах. Також журналісти сайту Pro Гроші дізналися в експертки, у яку нерухомість варто інвестувати, аби потім заробити на її продажі або здачі в оренду.

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *