Allianz SE продасть частку в CPIC Fund Management компанії Guotai Junan Securities

Allianz SE офіційно оголосила про продаж своїх 49% акцій у компанії CPIC Fund Management Co., Ltd, що добре зарекомендувала себе. Цей крок очікує на схвалення з боку CSRC (Комісії з регулювання цінних паперів Китаю) та інших відповідних органів.

В умовах мінливого фінансового ландшафту великі корпорації постійно вдосконалюють свої стратегії для досягнення оптимальних результатів, і цей крок Allianz SE є свідченням цього.

Історія CPIC Fund Management походить від 1994 року, коли він був заснований як спільне підприємство Guotai Junan Securities Co. та Allianz AG.

Компанія Guotai Junan Securities зі штаб-квартирою у Шанхаї є важливою організацією на китайському інвестиційному просторі. Фірма може похвалитися диверсифікованим портфелем, пропонуючи своїм клієнтам у Китаї чотири унікальні інвестиційні фонди відкритого типу. До цих фондів входять Стабільний фонд Де-Шен, Вибірковий фонд малої капіталізації Де-Шен, Інвестиційний фонд цінних паперів надійного зростання Де-Шен та Фонд вибіркових акцій Де-Шен.

Джерело: reuters

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *