Crescent Energy купує нафтовидобувача SilverBow за $2,1 млрд

Кожну акцію SilverBow буде обмінено на 3,125 акцій Crescent класу A вартістю $38,28 за ціною закриття в середу. Згідно з заявою, опублікованою в четвер, власники SilverBow матимуть можливість отримати всю або частину виручки готівкою за ціною $38 за акцію, але не більше ніж $400 млн.

Угода дасть компанії Crescent, яку підтримує та керує KKR & Co., більші операції в басейні Ігл-Форд, багатому нафтою та газом сланцевій ділянці на південному сході Техасу. Crescent також веде бурові роботи в районі Скелястих гір.

Угода була укладена у зв’язку з тим, що SilverBow намагається відобразити позов з боку ради директорів компанії Kimmeridge Energy Management Co., яка має близько 13% її акцій у зверненні. SilverBow ворогує з Kimmeridge з того часу, як керуючий активами почав нарощувати частку в компанії в 2022 році. Kimmeridge претендує на три місця у раді директорів SilverBow після відмови від своєї останньої пропозиції про поглинання.

За даними Bloomberg, за останні три роки Crescent, 15% якої належить KKR, розширилася за рахунок шести транзакцій (п’ять із них — угод з активами) на суму понад $2 млрд. У поєднанні з SilverBow Crescent стане одним із найбільших операторів у басейні Ігл- Ford, конкуруючи з такими компаніями, як EOG Resources Inc. та ConocoPhillips.

Джерело: Bloomberg

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *