Інвесткомпанія Rithm придбає хедж-фонд Sculptor за $720 млн

Інвестиційна компанія у сфері нерухомості Rithm Capital придбає хедж-фонд Sculptor Capital Management у рамках угоди, вартість якої становитиме близько $719,8 млн.

Остання пропозиція в розмірі $12,70 за акцію класу А являє собою збільшення майже на 6% порівняно з попередньою пропозицією, зробленою Rithm раніше цього місяця, і на 13,5% вище за початкову пропозицію в $11,15 за акцію.

Рада директорів Sculptor, діючи з одноголосного схвалення та рекомендації спеціального комітету компанії, схвалила змінену угоду та рекомендувала акціонерам проголосувати за неї, йдеться у заяві.

Sculptor Capital Management – провідна глобальна компанія з управління альтернативними активами, що надає інвестиційні продукти в ряді областей, включаючи кредитування та нерухомість. Маючи офіси в Нью-Йорку, Лондоні, Гонконгу та Шанхаї, компанія обслуговує клієнтів по всьому світу за допомогою об’єднаних фондів, окремих рахунків та спеціалізованих продуктів. Можливості компанії охоплюють усі основні географічні регіони у таких стратегіях, як фундаментальні акції, корпоративне кредитування, позикові кошти та акції у сфері нерухомості, арбітраж при злитті, структуроване кредитування та приватні інвестиції.

Джерело: reuters

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *