Keensight Capital залучає €2,8 млрд для викупу акцій зростання

Фірма Keensight Capital, яка спеціалізується на викупі прибуткових компаній, що швидко ростуть, заявила, що збір коштів був значно перевищений. Він залучив підтримку з боку існуючих партнерів з обмеженою відповідальністю, а також нових інвесторів із Європи, Північної Америки, Близького Сходу та Азії.

У 2019 році компанія Keensight залучила €1 млрд для свого останнього проєкту. Спонсори фондів прямих інвестицій стають дедалі виборчішими щодо того, де вони розміщують свої гроші, звертаючись або до фірм з нішевою спеціалізацією, або до великих управляючих активів, які надають доступ до широкого спектру інвестицій.

Фірма зазвичай інвестує в компанії, що генерують дохід від €10 млн до €400 млн. Керуючий партнер Жан-Мішель Бегін заявив, що сегмент, на якому спеціалізується Keensight, не сильно постраждав від поточної ситуації.

“Вартість наших компаній не знизилася, що полегшило купівлю та продаж активів, оскільки розриву між покупцями та продавцями дійсно немає”, – сказав Бегін в інтерв’ю. “Кредитори та інвестори шукають компанії з високим грошовим потоком, низьким або розумним кредитним плечем і високою стабільністю доходів – це саме той тип компаній, в які ми інвестуємо”.

Нещодавні інвестиції Keensight включають фармацевтичну компанію Inke, фірму з кібербезпеки Nomios та голландського постачальника платіжних послуг Buckaroo.

Джерело: Bloomberg

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *