Малайзійський плавучий нафтогазовий склад Yinson залучив $300 млн від RRJ Capital

Малайзійська компанія Yinson Holdings залучила фінансування від RRJ для свого плавучого виробничого складу та розвантажувального судна в Анголі.

Офшорний нафтогазовий підрозділ Yinson Production підписав угоду з фірмою з викупу RRJ Capital.

Очікується, що плавуче судно буде повністю введено в експлуатацію до четвертого кварталу 2025 року. Воно буде оснащено системами вуглеводневої подушки та вловлювання вуглецю в рамках мети Yinson щодо створення плавучої платформи з нульовим рівнем викидів, заявив на брифінгу генеральний директор Yinson Holding Лім Черн Юань.

Yinson Holdings, компанія, що займається енергетичною інфраструктурою та технологіями, прагне до 2030 року стати вуглецево-нейтральною. За даними веб-сайту, портфель замовлень компанії складає $22 млрд.

RRJ, Yinson та сінгапурський підрозділ Yinson з управління активами Farosson підписали у п’ятницю окрему угоду про співпрацю в галузі енергетичної інфраструктури та технологічних проєктів у всьому світі.

Інші напрямки діяльності Yinson включають лізинг електромобілів, мережу зарядки електромобілів, розвиток автономного громадського транспорту та активи в галузі відновлюваних джерел енергії.

Джерело: Bloomberg

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *