Найбільший пенсійний фонд Австралії інвестує $1,6 млрд у ЦОД Vantage

Під час золотої лихоманки ХІХ століття, коли більшість людей вирушало на пошуки золота, дехто заробляв гроші, продаючи лопати і навіть джинси. Аналогічним чином, у XXI столітті окремі особи та компанії не обмежуються лише інвестуванням у компанії, які займаються штучним інтелектом. Але вони також інвестують у інфраструктуру, яка підтримує штучний інтелект.

За даними Financial Times, вартість центрів обробки даних Vantage складає $11 млрд, при цьому 12 центрів обробки даних розташовані у різних європейських містах. Австралійський пенсійний фонд AustralianSuper, під управлінням якого перебувають активи на суму понад $300 млрд, оголосив про інвестування $1,6 млрд у центри обробки даних Vantage.

Крім того, пенсійний фонд також планує вкласти більше капіталу у Vantage, коли йому буде потрібно більше фінансування. Фактично, Vantage будує ще два центри обробки даних у Лондоні, вартість яких становитиме $804 млн.

Керівник компанії AustralianSuper Нік Кемп сказав:

«Ми очікуємо, що Vantage знадобиться більше капіталу в рамках наших зобов’язань тут. Фірма планує продовжувати інвестувати в цю платформу багато років».

Джерело: reuters

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *