SYNLAB погоджується продати бізнес з ветеринарної діагностики компанії Mars

SYNLAB, лідер у галузі медичних діагностичних послуг та спеціальних випробувань у Європі, погодився продати свій бізнес із ветеринарної діагностики компанії Mars Incorporated (Mars).

“Відмова від бізнесу SYNLAB VET, на частку якого в 2022 році припадало менше 1% від загального виторгу Групи, узгоджується з нашою підвищеною увагою до основної діяльності”, – сказав Матьє Флореані, генеральний директор SYNLAB Group.

SYNLAB слідує наміченої стратегії активного управління та оптимізації свого портфеля операцій для підвищення ефективності Групи та забезпечення ефективного використання капіталу, а також перспективної охорони здоров’я. Огляд портфеля здійснюється на всіх рівнях, включаючи країни, види діяльності, організації, контракти чи групи клієнтів. Іншими прикладами є продаж ветеринарного бізнесу в Сполученому Королівстві та Ірландії в 2022 році або нещодавній продаж операцій Групи в Швейцарії, компенсований діяльністю зі злиття і поглинання для збільшення щільності мережі і, як наслідок, використання синергії.

З продажем свого ветеринарного бізнесу SYNLAB буде ще кращою, щоб забезпечити орієнтоване на клієнта медичну перевагу для рутинної та спеціальної діагностики в медицині людини.

Джерело: reuters

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *