Самозахват: на березі столичного озера звели розважальний заклад

Приватному підприємцю вручено підозру

Столичні правоохоронці виявили самовільне будівництво ресторанного комплексу біля озера Тельбін.

Про це повідомляє прокуратура Києва.

Як розповіли  правоохоронці, слідство встановило, що директор одного з приватних товариств столиці самовільно зайняв частину трьох земельних ділянок в Дніпровському районі,  в прибережній захисній смузі озера Тельбін, і без дозвільних документів побудував там ресторанний комплекс, приміщення якого здавав в оренду іншим підприємцям.

Захоплені підприємцем земельні ділянки загальною площею 0,1535 га перебувають у комунальній власності.

Наразі директорові приватного товариства повідомлено про підозру за фактом самовільного будівництва об’єктів нерухомості на самовільно зайнятій земельній ділянці (ч. 3 ст. 197-1 КК України).

Також прокуратура готує позови до суду про повернення земельних ділянок   столичній громаді та знесення самовільно побудованої нерухомості.

Нагадаємо, в Дарницькому районі Києві на березі притоки озера Вирлиця киянин на підставі підроблених документів звів будинок площею понад півтори тисячі квадратних метрів.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *