Для антикорупцiйних уповноважених служб вiдновлення провели навчання

Для антикорупцiйних уповноважених служб вiдновлення провели навчання

Iнтегрований тренiнг “Професiйний розвиток антикорупцiйних уповноважених Агентства вiдновлення: iнструменти протидiї корупцiї” спiльно провели Агентство вiдновлення та Мiнiстерство розвитку громад, територiй та iнфраструктури України за пiдтримки UNDP в Українi. Захiд вiдвiдали 23 учасники – антикорупцiйнi уповноваженi обласних Служб вiдновлення.

На тренiнгу були вiдразу двi навчальнi програми: для тренерiв з антикорупцiї “Лайфхаки з органiзацiї антикорупцiйних навчань в органiзацiї”, практикум “Службовi розслiдування в роботi антикорупцiйного уповноваженого”.
Серед тренерiв були консультанти UNDP в Українi та детектив Нацiонального антикорупцiйного бюро (НАБУ).
Розглядали наступнi теми: створення створення ефективного плану антикорупцiйного навчання працiвникiв; використання системи методiв тренерського навчання для ефективного формування антикорупцiйної обiзнаностi; важливiсть оцiнки ефективностi проведеного навчання.
Також ознайомилися з тим, як проходять антикорупцiйнi перевiрки на прикладах конкретних кейсiв НАБУ iз розслiдування корупцiї на держпiдприємствах.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, тренiнг став однiєю зi складових Концепцiї професiйного розвитку антикорупцiйних уповноважених системи Агентства вiдновлення на 2024-2025 рр.
Захiд вiдбувся завдяки пiдтримцi UNDP в Українi та фiнансуванню уряду Японiї.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *