Google пропонує працівникам жити в готелі на території кампусу, аби повернути їх в офіси

Готель для
працівників

Google пропонує «Літню спеціальну пропозицію» для співробітників, які можуть зі знижкою залишитися на ніч у готелі на території кампусу. Ця пропозиція є частиною загальних зусиль компанії, щоб повернути співробітників в офіси, пишуть CNBC.

Штатні працівники можуть забронювати номер у готелі на території кампусу в Маунтін-В’ю за 99 доларів за ніч. Спеціальна програма триватиме до 30 вересня.

У Сінгапурі з’явилися контейнери з тренажерними залами (ФОТО)

За такої вартості за місяць треба платити 3000 доларів, підкреслили співробітники у внутрішніх дискусіях. Більшість з них зазначили, що такий варіант їх не цікавить.

Оскільки акція призначена не для санкціонованих ділових поїздок, компанія не відшкодовуватиме таке проживання й вимагатиме від працівників використовувати свої особисті кредитні картки.

Світовий ринок офісної нерухомості може втратити $800 млрд через віддалену роботу

Готель, що належить Google, розташований у новому кампусі в Маунтін-В’ю, Каліфорнія. Компанія його відкрила у 2022 році. Кампус площею 17 гектарів розташований поруч із дослідницьким центром Еймса NASA та вміщує 4000 співробітників, які працюють над рекламними продуктами Google.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *