Готелi та ресторани Львова зроблять бiльш доступними

Готелi та ресторани Львова зроблять бiльш доступними

У Львовi стартував другий етап навчання для готельєрiв та рестораторiв “Гостиннiсть без обмежень”. Експерти розповiдатимуть представникам сфери гостинностi про те, як адаптувати свої заклади для потреб кожного вiдвiдувача, зокрема для людей з iнвалiднiстю.

Проект є iнiцiативою управлiння туризму Львiвської мiської ради, яке має на метi провести навчання “Гостиннiсть без обмежень” для пiвтисячi представникiв сфери гостинностi Львова. Органiзатори планують пiсля навчань розробити спецiальнi стандарти гостинностi.
“Ми вдруге зiбралися з директорами, керiвниками закладiв харчування, готелiв, iнших локацiй, якi вiдвiдують мешканцi чи гостi Львова. В нашому суспiльствi є багато Героїв, якi отримали поранення, ампутацiю, пересуваються на вiзках чи протезах, тому нам важливо, щоб якомога бiльше мiсць у Львовi були доступними та вiдкритими для всiх. Ми хочемо донести готельєрам i рестораторам важливiсть цього питання, тому дякуємо всiм, хто бере активну участь у цих навчаннях”, – зазначає Андрiй Москаленко.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, як i минулого разу, до навчання залучили 40 готельєрiв та рестораторiв. На курсах розповiдають про те, як надавати iнклюзивнi послуги у закладах громадського харчування, що таке основи безбар’єрностi, та практична частина у готелi i ресторанi.
“Такi навчання важливi для покращення якостi послуг, вiдчуття необмеженостi для маломобiльних груп населення. Також важливо, що тут збираються люди з рiзним досвiдом, з рiзних галузей, тому всi мають можливiсть комунiкувати, дiлитись своїми знаннями, надихатись впроваджувати в життя успiшнi практики iнших. Досконалостi немає меж, тому потрiбно постiйно розвиватись, ламати психологiчнi, соцiальнi, архiтектурнi бар’єри, робити такi умови, якi будуть комфортними для всiх”,  – наголошує Павло Козак, соцiальний психолог i ментор Першого медоб’єднання Львова.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *