Львiв шукає нового власника примiщення на вул. Франка

Львiв шукає нового власника примiщення на вул. Франка

Управлiння комунальної власностi Львiвської мiської ради запрошує взяти участь в аукцiонi з продажу примiщення першого поверху площею 40 кв. м поблизу центру мiста – на вул. Франка, 63.

“Примiщення має усi комунiкацiї, не є пам’яткою, зареєстроване пiд iндексами 12-1, 12-2, 12-3, 12-4, але вони мiж собою з’єднанi, функцiонували ранiше як один комплекс. Тому продається цей об’єкт як один лот. Багато рокiв львiв’яни приходили сюди оплачувати послуги i отримувати пенсiї, тут був “Ощадбанк”. Орендар виїхав, бо закiнчився термiн договору оренди, тож зараз перший поверх вiльний i потребує нового господаря, який додасть першому поверху будинку у центрi Львова нового життя”, – пояснюють в управлiннi комунальної власностi.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, об’єкт є вiльним, не перебуває в орендi, не є частиною пам’ятки культурної спадщини. Функцiональне використання примiщення – за побажанням покупця згiдно з чинним законодавством.
Примiщення зручнi i не потребують додаткових реконструкцiй: фасадний вхiд i вiкно чiтко проглядаються з вулицi, захiд зручний. Примiщення потребує мiнiмальних втручань, комунiкацiї також збереженi.
Стартова цiна об’єкта – 2540280 грн. Спосiб проведення аукцiону – аукцiон без умов.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *