У Днiпрi утеплять 36 закладiв освiти

У Днiпрi утеплять 36 закладiв освiти

У Днiпрi у дитсадку №68 тривають активнi роботи з утеплення. Там вже утеплили фасад, замiнили вiкна та дверi. Триває ще замiна евакуацiйних виходiв.

“До початку повномасштабного вторгнення, коли ще дiти ходили до дитячих садочкiв, у закладi саме восени та навеснi, коли вiдключали опалення, було холодно. Тож ми сподiваємося, що завдяки енергоефективностi стане набагато теплiше. Також додам, що ми вже вiдремонтували укриття, а найближчим часом його облаштують всiм необхiдним для отримання акту вiд ДСНС. Тож ми дуже чекаємо, як i нашi батьки, зустрiчi у форматi офлайн з нашими дiтьми”, – коментує т.в.о. директора ЗДО №68 Тетяна Смiтко.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, у Днiпрi триває термомодернiзацiя шкiл i садочкiв. Успiшна спiвпраця команди мiського голови Бориса Фiлатова з ЄБРР створила фундамент довiри банку до мiської влади. Нещодавно Днiпро отримав вiд Європейського банку реконструкцiї та розвитку черговий транш – 25 млн. євро на пiдвищення енергоефективностi. Тож зараз у мiстi утеплюють 21 заклад освiти, а до кiнця року – ще 15.
“Днiпро – перше мiсто в Українi, яке масштабно реалiзує проект з пiдвищення енергоефективностi у школах i садочках.  Зовсiм скоро розпочнуть роботи з утеплення ще дев’яти закладiв освiти. Iще 6 – до кiнця року”, – коментує представниця вiддiлу технагляду департаменту гуманiтарної полiтики ДМР Валерiя Нiкiфорова.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *