Мегапроєкт NEOM: у Саудівській Аравії анонсовано створення еко-курорту “Leyja” (ВІЗУАЛІЗАЦІЇ)

Еко-курорт “Leyja” 

Leyja передбачає збереження 95% природного ландшафту з використанням інноваційних, екологічних методів проєктування та будівництва. На його території зведуть три унікальні готелі, кожен з яких складатиметься зі 120 номерів.

Перший готель створений спеціально для активних пригод. Конструкція неправильної форми підіймається стінами ваді (сухе русло річки), немов сходами. Розташування, вписане у вершину скелі та долину, заохочує гостей до скелелазіння та інших екстремальних видів спорту.

Другий обʼєкт височіє над скелею і займає помітне місце в самому центрі оазису. До входу в готель ведуть сходи, які підіймаються із самого каньйону. З них відкривається унікальний вид на всю долину.

Третій обʼєкт задуманий як оздоровчий центр. В його дзеркальному фасаді відображається навколишня природа.

На всіх трьох будівлях будуть працювати панорамні басейни на даху зі спа. Гості також зможуть відвідувати екскурсії горними ландшафтами долини.

Leyja входить до мегапроєкту NEOM, що є частиною плану Saudi Vision 2030 щодо диверсифікації економіки країни для зменшення її залежності від нафти. Сюди також входить острови Sindalah, лінійне місто THE LINE, перший гірськолижний курорт в регіоні Персидської затоки Trojena, та промислове місто Oxagon.


Цікаво про будівництво і ремонти: 
Siba Tech – інноваційна водостічна система від Ruukki


Читайте більше новин про відбудову України у спецтемі на Build Portal

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *