На Чернiгiвщинi утеплюють фасад пошкодженого ракетами дитсадка

На Чернiгiвщинi утеплюють фасад пошкодженого ракетами дитсадка

Розпочалося вiдновлення будiвлi “Лiсова казка” у с. Гончарiвському Чернiгiвської областi. Проєкт передбачає капiтальний ремонт з термомодернiзацiєю, влаштуванням системи водопостачання, каналiзацiї, опалення, вентиляцiї та облаштуванням укриття.

Зараз пiдрядники утеплюють фасад, а всерединi прибирають та демонтують пошкодженi конструкцiї.
Село Гончарiвське неодноразово пiддавалося ворожим атакам вiд початку повномасштабного вторгнення. Наймасштабнiший масовий обстрiл був минулого лiта, коли з територiї бiлорусi у населений пункт було випущено близько двох десяткiв росiйських ракет.
Пiд час обстрiлiв постраждала й будiвля дитячого садка “Лiсова казка”. У закладi ударними хвилями пошкодженi конструкцiї стiн, стеля та комунiкацiї. Також – вiкна та дах, їх громада минулорiч замiнила, аби вберегти будiвлю вiд дощу та снiгу, щоб вона далi не псувалась.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, цьогорiч заклад увiйшов в список вiдновлюваних за рахунок фонду лiквiдацiї наслiдкiв росiйської агресiї. Вiдбудова дитсадка важлива, адже це єдиний заклад дошкiльної освiти на село з кiлькiстю населення понад 4 тис.
Завершити роботи i здати об’єкт плануєють у 2024 р.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *