На завершення розпочатих проєктiв вiдновлення видiлять ще грошi

На завершення розпочатих проєктiв вiдновлення видiлять ще грошi

Мiжвiдомча робоча група рекомендувала видiлити з Фонду лiквiдацiї наслiдкiв збройної агресiї Росiї (Фонд лiквiдацiї) 9,45 млрд. грн. на понад 230 проєктiв, реалiзацiю яких були розпочато у 2023 р. Вiдповiдне рiшення було ухвалене за пiдсумками засiдання Мiжвiдомчої робочої групи, яке вiдбулося 9 лютого.

“Iдеться про проєкти, якi сприяють вiдновленню життя громад i територiй, а також посиленню стiйкостi країни в умовах вiйни”, – зазначив вiце-прем’єр-мiнiстр iз вiдновлення України, мiнiстр розвитку громад, територiй та iнфраструктури Олександр Кубраков.
У цiлому на розгляд Мiжвiдомчої робочої групи свої пропозицiї щодо продовження фiнансування проєктiв подали Днiпропетровська, Житомирська, Запорiзька, Київська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рiвненська, Сумська, Харкiвська, Херсонська, Черкаська, Чернiвецька та Чернiгiвська обласнi вiйськовi адмiнiстрацiї, повiдомляє “Мiнпром”.
Серед державних установ – Державне агентство вiдновлення та розвитку iнфраструктури України, Мiнiстерство освiти i науки України, Мiнiстерство у справах ветеранiв, Мiнiстерство оборони України та Мiнiстерство внутрiшнiх справ (ДСНС України).
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, за пiдсумками засiдання було рекомендовано видiлити з Фонду лiквiдацiї 7,6 млрд. грн. на фiнансування майже 200 регiональних проєктiв, майже 173 млн. грн. для завершення 7 проєктiв, що були поданi центральними органами виконавчої влади (Мiнiстерство у справах ветеранiв, Мiнiстерство оборони та Мiнiстерство внутрiшнiх справ для проектiв ДСНС).
Крiм того, за пiдсумками засiдання Мiжвiдомчої робочої групи було рекомендовано видiлити з Фонду лiквiдацiї 1,6 млрд. грн. Агентству вiдновлення для завершення реалiзацiї 27 проєктiв, роботи на яких розпочато у 2023 р.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *