У Бородянцi ремонтують 10 пошкоджених будинкiв

У Бородянцi ремонтують 10 пошкоджених будинкiв

У Бородянцi ремонтують багатоквартирнi житловi будинки, пошкодженi внаслiдок повномасштабного вторгнення росiї в Україну. На частинi об’єктiв пiдряднi органiзацiї розпочали будiвельнi та пiдготовчi роботи, частина об’єктiв – на етапi тендерних процедур та виготовленнi проєктної документацiї.

На 10 об’єктах наразi тривають роботи з капiтального ремонту пошкоджених будинкiв, ще на 4 об’єктах розпочато пiдготовчi роботи.
Будiвельники працюють над виконанням проєктних рiшень, якi визначенi проектною документацiєю. Проводяться заходи з термомодернiзацiї житлових будинкiв: утеплення технiчних поверхiв, примiщень пiдвалу та гiдроiзоляцiя цоколiв у будинках.
Здiйснюються заходи з монтажу нових металопластикових вiкон та балконiв.
Виконуються електромонтажi роботи. Замiна систем водопостачання та водовiдведення.
В мiсцях загального користування демонтовано стару та пошкоджену штукатурку та ведуться оздоблювальнi роботи.
В рамках експериментального проекту з вiдновлення населених пунктiв до перелiку першої черги увiйшли 37 об’єктiв, зокрема це пошкодженi росiйськими вiйськовими 30 багатоквартирних житловi будинки, 6 об’єктiв соцiальної iнфраструктури та вулично-дорожня мережа.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, масштаби руйнувань Бородянки вражають, адже на початку повномасштабного вторгнення росiї у Бородянцi росiйськi лiтаки здiйснювали бомбардування житлових будинкiв.
Росiйськi вiйська знищили тут майже всi ключовi будiвлi адмiнiстративної iнфраструктури та завдали суттєвої шкоди житловому фонду, а центральна вулиця Бородянки перетворилася на руїни.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *