ООН вiдремонтувало вже понад 27,5 тис. будинкiв

ООН вiдремонтувало вже понад 27,5 тис. будинкiвstyle=”width:540px; height:auto;” />

У спiвпрацi з урядом України, регiональною та мiсцевою владою Агентство ООН у справах бiженцiв (УВКБ ООН) разом iз партнерами завершили ремонт понад 27,5 тис. будинкiв. Про це йдеться на сайтi органiзацiї.

Завдяки програмi ремонту будинкiв громадяни мають змогу залишитися у власних домiвках. Або ж повернутися до них пiсля вимушеного перемiщення в межах України чи пiсля перебування в статусi бiженцiв за кордоном.
Зокрема, вiдновлювальнi роботи вiдбулися у Київськiй, Миколаївськiй, Чернiгiвськiй, Сумськiй та Харкiвськiй областях. Вони були зосередженi насамперед на ремонтi приватних будинкiв, а також багатоповерхових будiвель, повiдомляє Property Times.
УВКБ ООН залучає українських пiдрядникiв до виконання ремонтних робiт, надає будiвельнi матерiали або грошову допомогу для покриття витрат на ремонт та матерiали.
Роботи можуть включати вiдновлення даху, замiну вiкон i дверей, утеплення будинку, а також капiтальнi ремонти будинкiв.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, 23 сiчня високопоставлена делегацiя вiдвiдала Київщину, щоб ознайомитися iз результатами реалiзацiї програми ремонту будинкiв. До неї, зокрема, увiйшли Верховний комiсар ООН у справах бiженцiв Фiлiппо Грандi разом iз Послом Японiї в Українi Мацудою Кунiнорi та Керiвницею Офiсу Генерального директорату Європейської комiсiї з питань гуманiтарної допомоги та цивiльного захисту населення Клаудiєю Амарал.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *