Пiд Львовом продають недобудований ТРЦ

Пiд Львовом продають недобудований ТРЦ

У системi електронних торгiв арештованим майном (СЕТАМ) опублiкували оголошення про продаж колишньої будiвлi кiнотеатру, на мiсцi якої почали будувати ТРЦ, площею 1124,5 кв. м та гаражiв площею 92,6 кв. м. Об’єкти розташованi у центрi Сокаля (Львiвська обл.), на вулицi Шептицького, 72. Стан будiвель оцiнюють як добрий, а вартiсть – понад 54 млн. грн. (з урахуванням ПДВ). Вже є три заявки на участь в аукцiонi, який вiдбудеться 30 жовтня.

Арешт на нерухомiсть через борги наклали 17 серпня. Майно належить будiвельнiй компанiї з Моршина “Львiв Комерц Буд”, яка працює майже п’ять рокiв. У 2019 р. “Львiв Комерц Буд” придбав кiнотеатр та гаражi за 2 млн. 375 тис. грн. у Сокальської районної ради, повiдомляє Property Times.
У будiвлi на вулицi Шептицького, 72, у Сокалi дiяв кiнотеатр “Мир”. У 2012 р. Сокальська районна рада уклала договiр з компанiєю ТзОВ “Скорпiон”, яка мала вiдремонтувати будiвлю кiнотеатру. Проте пiдприємство не виконало умов договору. Прокуратура Львiвської областi звернулася до суду, й у 2017 р. суд зобов’язав ТзОВ “Скорпiон” розiрвати договiр та сплатити 1,2 млн. грн. заборгованостi.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, згодом, коли у 2019 р. мiська рада продала будiвлю кiнотеатру для “Львiв Комерц Буд”, пiдприємство до лютого планувало облаштувати багатофункцiональний торгово-розважальний центр та парковку.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *