Послу Нiмеччини показали будiвництво водогону

Послу Нiмеччини показали будiвництво водогону

Посол Нiмеччини в Українi Мартiн Єгер пiд час поїздки  на Днiпропетровщину ознайомився iз одним з найбiльших та найважливiших проєктiв Агентства вiдновлення – будiвництвом магiстрального водогону. Вiдвiдав будiвництво разом iз начальником Служби вiдновлення в Днiпропетровськiй областi Олександром Коломiйцевим. Водогiн важливий для забезпечення водою бiльше мiльйона мешканцiв у громадах, якi постраждали пiсля пiдриву Каховської ГЕС.

Протяжнiсть водогону – 145 км, вiн пропускатиме 500 тис. куб. м води на добу. Цього  цiлком достатньо для остаточного вирiшення проблеми водопостачання. Агентство реалiзує цей проєкт уже з перших днiв пiсля терористичної атаки на Каховськiй ГЕС. Цiлодобово, у три змiни, тут працює понад 1000 людей та 400 одиниць технiки.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, ранiше посол та голова Агентства вiдновлення Мустафа Найєм зустрiлися в Києвi й обговорили прогрес та виклики в реалiзацiї великих iнфраструктурних проєктiв. Розглянули також питання захисту об’єктiв критичної iнфраструктури.
“У вiдновленнi України має бути забезпечена максимальна прозорiсть”, – переконаний Мартiн Єгер.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *