В Українi збудують ще три готелi

В Українi збудують ще три готелi

У межах Invest Weekend в Буковелi 25 листопада Артур Лупашко, засновник та СЕО Ribas Hotels Group, разом зi своїм партнером Iгорем Iльчишеним, засновником та СЕО Ama Family Resort, представив три нових готельних проєкти.

Перший – п’ятизiрковий готель в Буковелi на 150 номерiв, який розроблений з проєктною групою Archimatika. Про це Property Times повiдомили у Ribas Hotels Group.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, другий – автентичне котеджне мiстечко Potay в Яблуницi спiльно з архiтектурно-будiвельною компанiєю Cosmos in. По третiй – апарт-готель Wol у Вiнницi, спiльно з дизайн-бюро Temo.
“Окупнiсть проєкту Potay в Яблуницi становить приблизно 9,1 рокiв, Wol у Вiнницi – 9,3 рокiв, а готелю в Буковелi 10 рокiв”, – прокоментував Артур Лупашко.
За словами Iгоря Iльчишена, готель у Буковелi розпочнуть будувати навеснi 2024 р., його введення в експлуатацiю заплановане на другий квартал 2027 р.  Будiвництво проєкту Wol у Вiнницi розпочнеться взимку 2024 р., а його завершення вiдбудеться у третьому кварталi 2025 р. Котеджне мiстечко Potay вже почали будувати, його введуть в експлуатацiю в другому кварталi 2025 р.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *