В однiй з амбулаторiй Днiпра оновили поверхи та укриття

В однiй з амбулаторiй Днiпра оновили поверхи та укриття

Одна з амбулаторiй загальної практики-сiмейної медицини Днiпра приймає 38 тис. пацiєнтiв (у тому числi ВПО – 692 особи). Для комфортного перебування людей у медзакладi коштом мiського бюджету провели ремонт у примiщеннях амбулаторiї (2-й та 3-й поверхи.) та укриттi. Оновлення перевiрила заступниця директора департаменту охорони здоров’я ДМР Тетяна Прибиток.

“Вiдремонтованi 5 кабiнетiв лiкарiв, склад централiзованих закупiвель, кiмната збору аналiзiв, сходи, частина холу та коридору, технiчнi кiмнати для молодшого персоналу та санiтарна кiмната. Є дитячий куточок на другому поверсi, щоб дiтки могли очiкувати на прийом й гратися”, – розповiла керiвниця закладу Антонiна.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, у вихiдний у вiдремонтованому кабiнетi амбулаторiї працює черговий лiкар. Сiмейна лiкарка Олена пiдкреслила: “Умови стали набагато комфортнiшими, особливо це видно по пацiєнтах, вони заходять й хвалять умови! Тут облаштоване все для моєї комфортної роботи, все пiд рукою. Приймаю вiд 25 до 30 пацiєнтiв за день. Всього у мене укладено 1900 декларацiй”.
До того ж у амбулаторiї є найпростiше укриття. Там вiдновили пiдлогу, стелю, поставили новi мiсця для сидiння, замiнили дверi.
“Укриття може вмiстити до 75 людей. Пiд час сигналу повiтряної тривоги пацiєнти та лiкарi можуть спуститись туди. Воно має запас  питної води (200 л), технiчної води (500 л) та забезпечено лiкарськими засобами для надання невiдкладної медичної допомоги. Також тут є дитячий куточок”, – додала керiвниця амбулаторiї Антонiна.
“Дуже задоволена побаченим, адже в амбулаторiї зроблено все для комфорту пацiєнтiв. Тут я побачила вiдремонтований поверх. У найпростiшому укриттi можуть знаходитись як лiкарi з пацiєнтами, так i люди, якi проживають поруч iз медзакладом”, – пiдсумувала Тетяна Прибиток.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *