В занедбаних промислових зонах хочуть будувати житло

В занедбаних промислових зонах хочуть будувати житло

Враховуючи ситуацiю в Українi, сьогоднi найактуальнiшим сегментом нерухомостi є житло. Саме великий дефiцит житлових примiщень, спонукає усiх, хто працює на ринку нерухомостi України, звертати увагу не цей сегмент.

“Зараз квартири здебiльшо будують з нуля, хоча в країнi є багато занедбаних промислових зон, якi пропонуються пiд промисловi пiдприємства чи реконструкцiю в торговельнi примiщення, – розповiдає директор компанiї UTG Євгенiя Локтiонова. – Але мало хто замислюється, що в них можна зробити гарнi квартири лофт. Саме це показує мiжнародна практика, як можна провести реконцепцiю промислових зон та дешево i ефективно адаптувати застарiлi пiдприємства у житловi комплекси”.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, гарним прикладом такого перевтiлення є масштабна реставрацiя та перепрофiлювання культової електростанцiї “Баттерсi” у Лондонi. Завдяки реконцепцiї там були створенi новi мiсця для проведення заходiв, магазини, ресторани та кафе, великi офiснi примiщення вiдкритого планування, а саме головне – серiя апартаментiв, розташованих навколо садових площ на даху над котельнею та машинним залом. Житловi елементи являють собою сумiш новозбудованих квартир i вiлл.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *