У Днiпрi усувають аварiйнiсть у спортивних школах

У Днiпрi усувають аварiйнiсть у спортивних школах

У Днiпрi дитячо-юнацькi спортивнi школи готують до нового сезону тренувань. У ДЮСШ проводять поточнi ремонти. У дитячо-юнацькiй спортивнiй школi олiмпiйського резерву з кульової стрiльби №1 усувають аварiйнiсть вiд пiдтоплення навеснi. Пiсля ремонту тут стане цiлком безпечно i комфортно.

За словами начальника управлiння спорту департаменту гуманiтарної полiтики мiськради Олександра Осипова, згадана спортивна школа є однiєю з найкращих в Українi з кульової стрiльби. Близько 300 вихованцiв займаються тут. Попри повномасштабну вiйну вони демонструють дивовижнi результати на всеукраїнських i мiжнародних змаганнях.
“Було ухвалено рiшення у цiй спортивнiй школi зробити поточний ремонт. Йдеться про оновлення покрiвлi, ремонт примiщень усерединi та гiдроiзоляцiю пiдлоги. Плануємо, що нашi спортсмени увiйдуть у новий сезон тренувань уже в оновленому закладi. Також ще буде ремонт у трьох мiських ДЮСШ. У спортивнiй школi №6 (дзюдо та фехтування) та спортивнiй школi з кiнного спорту вiдремонтують аварiйну покрiвлю. А у спортивнiй школi №9 (вiддiлення шахiв) виконують поточний ремонт примiщення”, – розповiв Олександр Осипов.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, директорка дитячо-юнацької спортивної школи олiмпiйського резерву з кульової стрiльби №1 Надiя Пущенко додає: “Навеснi через повiнь наш заклад пiдтопило. Пiсля цього з’явився грибок на стiнах, пiднялася пiдлога. Тож звернулися до департаменту гуманiтарної полiтики мiськради, аби у школi зробили ремонт. Щоб нашим юним спортсменам було безпечно i комфортно. Серед iншого нам зроблять нову пiдлогу, пiднiмуть її на 10-20 см, оновлять стiни”.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *