У Хмельницькому будують самий великий ТРЦ

У Хмельницькому будують самий великий ТРЦ

У Хмельницькому продовжуються будiвництво сучасного багатофункцiонального торгового комплексу Proskyrov Plaza. На об’єктi вже завершенi роботи по створенню пiдземного паркiнгу на 373 машиномiсць та розпочато будiвництво першого поверху.

Запланований термiн запуска нового ТРЦ – четвертий квартал 2025 р. Розробником концепцiї та наповненням Proskyrov Plaza на правах ексклюзивного брокера займається компанiя UTG.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, з урахуванням загальної та орендної площi у розмiрi у 35 тис. кв. м та 27700 кв. м вiдповiдно, п’ятиповерховий торговий центр стане самим великим у мiстi. Окрiм цього, цей ТРЦ – єдиний об’єкт таких масштабiв, який будується зараз в Українi. За iнформацiєю девелоперської компанiї, ТРЦ Proskyrov Plaza  буде один iз найбiльших торгово-розважальних центрiв мiста.
“Ми ставимо собi за мету створити простiр для дозвiлля та вiдпочинку мешканцiв Хмельницького, оточити їх комфортом та приємною атмосферою. Це мiсце, яке стане для кожного гостя улюбленою зоною вiдпочинку”, – кажуть в компанiї.
Успiшностi та популярностi торгового центру також сприятиме вдале мiсце розташування у безпосереднiй близькостi до магiстралi загальномiського значення та високих пасажиропотокiв у розмiрi 35 тис. щодня.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *