У Львовi поруч з автовокзалом планують розбудову

У Львовi поруч з автовокзалом планують розбудову

На вулицi Стрийськiй, 109, у Львовi збудують технiчну споруду. Пiдприємець зобов’язався облаштувати безбар’єрний доступ до платформ для маломобiльних, а також благоустрiй територiї. Про це розповiв головний архiтектор Львова Антон Коломєйцев пiд час засiдання виконавчого комiтету Львiвської мiськради.

Iз заявою про видачу мiстобудiвних умов та обмежень до управлiння архiтектури та урбанiстики Львiвської мiськради звернулося ТЗОВ “С.IД.”. За словами головного архiтектора мiста, йдеться про формування невеличкого простору поруч з автовокзалом мiста, який насправдi не використовується. Тут планують розмiстити необхiднi для автовокзалу функцiї.
“Комунiкуючи iз заявниками, ми визначили те, що не можна просто доштукувати якийсь невеличкий елемент до загального комплексу, потрiбно це зробити в архiтектурi, яка була там сформована першочергово самими архiтекторами, авторами. Ми в наказi зазначаємо обов’язковiсть погодження змiн з автором об’єкту, Миколою Столяровим. Окрiм цього ми наголошуємо на необхiдностi забезпечення iнклюзивностi входу, також потрiбно працювати з благоустроєм i вiдремонтувати накриття тераси, до якої пристиковується об’єкт”, – розповiв Антон Коломєйцев.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, управлiння архiтектури та урбанiстики отримало гарантiйний лист вiд заявника, який бере на себе зобов’язання облаштувати благоустрiй включно з iнклюзивним пiдходом до платформ.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *