У парку Шевченка у Днiпрi облаштовують новий простiр для мiстян

У парку Шевченка у Днiпрi облаштовують новий простiр для мiстян

Металевi штирi, роками недоглянутi дерева та вiдсутнiсть освiтлення в темний час доби. Саме таку територiю у парку Шевченка лишили пiсля себе власники ресторану Home Park.

У квiтнi договiр на оренду землi у Home Park закiнчився. За iнформацiєю юристiв мiської ради Днiпра, пiдприємець, який формально представляє ресторан, не виконав зобов’язань за договором iз мiською владою. Однак на той час вiн i не звiльнив територiю парку вiд майна, що йому належить, а також не повернув займану територiю за актом приймання-передачi. Комунальне пiдприємство “Мiська iнфраструктура”, на балансi якого перебуває парк iм. Шевченка, неодноразово вимагало вiд Home Park надати документи, на пiдставi яких ресторан розташований на оглядовому майданчику парку. Але цi законнi вимоги адмiнiстрацiя закладу проiгнорувала.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, незаконну дiяльнiсть цього ресторану припинили, а конструкцiї закладу демонтували. Фахiвцi КП “Мiська iнфраструктура” одразу взялися за оновлення територiї.
“Пiсля демонтажу тут вiд конструкцiй лишились металевi штирi, тож щоб днiпряни не травмувались, ця територiя, де ранiше був незаконний ресторан, буде огороджена парканом. Ми ж зi свого боку все приберемо. Також найближчим часом фахiвцi з КП “Мiськсвiтло” зроблять тут освiтлення з нуля, адже у вечiрнiй час тут темно. Крiм цього, власники цього ресторану за 10 рокiв дiяльностi жодного разу не омолоджували дерева i нинi тут є аварiйнi. Тож фахiвцi з КП “Мiська iнфраструктура” також проведуть тут необхiднi роботи. Їх ми плануємо завершити до 20 жовтня i саме тодi приберемо паркан. А у днiпрян буде можливiсть прогулюватись тут вiльно i вони отримають гарний та мальовничий краєвид”, – прокоментував директор КП “Мiська iнфраструктура” ДМР Олексiй Тесля.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *