У зруйнованому будинку у Макаровi закладають п’ятий поверх

У зруйнованому будинку у Макаровi закладають п'ятий поверх

Служба вiдновлення працює над вiдбудовою зруйнованої багатоповерхiвки для 150 мешканцiв будинку по вул. Димитрiя Ростовського, 62, у Макаровi на Київщинi.

Внаслiдок обстрiлiв росiйських вiйськових будинок було пошкоджено, i пiсля обстеження фахiвцями одну з секцiй будинку повнiстю демонтували.
Будiвельники очистили квартири вiд залишкiв меблiв та руйнувань, демонтували зруйнованi конструкцiї. Наразi закладають п’ятий поверх зруйнованої секцiї будинку.
Змонтовано системи блискавкозахисту та лотки пiд кабель i системи водопостачання у пiдвалi.
Паралельно триває монтаж нових вiкон та балконiв, утеплення фасаду будинку. У мiсцях загального користування ведуться оздоблювальнi роботи.
Передабчено вiдновлення покрiвлi будинку, замiна усiх склопакетiв. На сходових клiтинах буде замiнено поручнi та вхiднi дверi в примiщеннi пiд’їздiв, передбачено чистове оздоблення мiсць загального користування у вiдновленому пiд’їздi.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, вiд загальної електрощитової до щитових квартир буде вiдновлено електропостачання.
Пiдвальне примiщення можна буде використовувати як тимчасове укриття.
У Макаровi Служба вiдновлення працює на двох об’єктах – це житловi будинки на вулицях: Димитрiя Ростовського, 62, та Проєктна, 10. На обох об’єктах активно ведуться будiвельнi роботи.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *