Австралійська Ramsay Health та малазійська Sime Darby близькі до продажу свого лікарняного бізнесу за $1,4 млрд

За словами джерел Bloomberg, пропозиція Columbia Asia фінансується Hong Leong Group, Інвестиційним управлінням Абу-Дабі та Фондом забезпечення співробітників Малайзії.

Хоча переговори і просуваються вперед, вони ще можуть бути відкладені або припинитися. Представники ADIA та Ramsay Health відмовилися від коментарів, а Columbia Asia, EPF, Hong Leong та Sime Darby не одразу відповіли на запити про коментарі.

Цього тижня компанія Sime Darby заявила, що розраховує завершити продаж до кінця 2023 року, заявивши, що актив має величезний інтерес.

Компанія Ramsay Sime Darby Health Care, заснована в 2013 році, була створена для управління об’єднаним портфелем лікарень Sime Darby та Ramsay Health у Південно-Східній Азії. Власники з Австралії та Малайзії володіють рівними частками у підприємстві.

За даними на сайті компанії, Ramsay Sime Darby Health Care володіє чотирма лікарнями в Малайзії та трьома лікарнями в Індонезії. Вона надає стаціонарні та амбулаторні послуги від первинної медичної допомоги до хірургічного втручання, а також психіатричну допомогу та реабілітацію.

Джерело: Bloomberg

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *