Bain Capital купує бразильську мережу стейк-хаусів Fogo de Chao вартістю близько $1,1 млрд

Fogo de Chao, бразильська мережа стейк-хаусів, купується Bain Capital Private Equity у нинішнього власника Rhone Capital.

Fogo de Chao заявила, що інвестиції допоможуть їй продовжити смугу сильного зростання, що почалася при Rhone, яка придбала мережу в 2018 році за $560 млн. Компанія збереже своє керівництво, включаючи генерального директора Баррі Макгоуена.

Заснована в Бразилії в 1979 році і перенесена в США в 1997 році, Fogo de Chao пропонує смажене, приправлене м’ясо, приготоване в стилі чураска на шампурах, а потім нарізане на столі кухарями, відомими як гаучо. Клієнти можуть скуштувати до 16 різних видів м’яса у форматі «все, що ви можете з’їсти» за фіксованою ціною. Вони також можуть відвідати шведський стіл Market Table, який пропонує безліч супів, салатів та м’ясних закусок. Близько 60 із 76 ресторанів компанії знаходяться в США.

Бренд добре пережив пандемію. За даними Technomic, торік продаж зріс більш ніж на 17%, і вже третій рік поспіль спостерігається зростання на 15%.

Bain Capital часто інвестує в ресторани, володіючи акціями Bloomin ‘Brands, Dunkin і Domino’s.

Угода з Fogo буде закрита у вересні. Боргове фінансування угоди здійснює Deutsche Bank, який також виступає як фінансовий консультант Bain Capital.

Джерело: reuters

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *