Cedar Fair та Six Flags Entertainment створять гіганта індустрії розваг вартістю $8 млрд

Cedar Fair та Six Flags Entertainment домовилися в четвер про злиття, щоб прискорити відновлення після пандемії Covid-19, якого домагаються оператори парків розваг у США, оскільки споживачі скоротили витрати через невизначені економічні перспективи.

Злиття об’єднає об’єкти Cedar Fair, які мають ліцензію на використання персонажів Peanuts, таких як Снупі та Чарлі Браун, з парками розваг та аквапарків Six Flags, які ліцензують персонажів Warner Bros та DC Comics, таких як Багз Банні та Бетмен.

Об’єднана компанія коштуватиме близько $8 млрд, включаючи борг, при цьому акціонерам Cedar Fair належатиме 51,2%, а акціонерам Six Flags – решта, заявили компанії.

Привабливість об’єднаного портфеля парків для відвідувачів збільшить доходи та грошовий потік, допомагаючи паркам конкурувати з такими компаніями, як SeaWorld Entertainment та тематичні парки Діснея.

Угода практично не приносить премії акціонерам обох компаній. Кожна акція Six Flags коштуватиме 0,58 акції об’єднаної компанії, яка оцінює Six Flags приблизно $2 млрд без урахування боргу.

Очікується, що злиття завершиться у першій половині 2024 року, коли новостворена компанія прийме назву Six Flags.

Джерело: reuters

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *