GameSquare купує кіберспортивну FaZe Clan

Північноамериканська кіберспортивна компанія FaZe Holdings Inc., яка зазнає труднощів, з 512 млн передплатників у соціальних мережах, купується GameSquare Holdings Inc.

Таким чином, вартість придбання становить близько $17 млн. Найбільші інвестори GameSquare — родина власника Dallas Cowboys Джеррі Джонса та Goff Capital погодилися виділити $10 млн.

Генеральний директор GameSquare Джастін Кенна, колишній керівник FaZe, заявив в інтерв’ю, що придбання є природним, оскільки FaZe вже використовує технологію GameSquare. “Ми можемо підключити нашу інфраструктуру”, – сказав він, маючи на увазі медіамережу та аналітичні можливості GameSquare.

Завдяки покупці GameSquare робить ставку на те, що зможе відродити Faze Clan, який допоміг геймерам та впливовим особам у соціальних мережах заробляти гроші на спонсорстві та інтернет-рекламі. GameSquare управляє півдюжиною компаній, що займаються іграми, аналітикою, включаючи кіберспортивну організацію Complexity Gaming.

FaZe Clan з Лос-Анджелеса був заснований хлопчиками-підлітками, які прославилися, граючи в Call of Duty на YouTube. Компанія стала публічною в результаті злиття зі SPAC у липні 2022 року, але насилу заробляла гроші, незважаючи на величезну кількість передплатників.

Джерело: Bloomberg

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *