KKR придбає частку у регіональному дата-центрі SingTel за $807 млн

Сінгапурська телекомунікаційна компанія SingTel повідомила у понеділок, що глобальна інвестиційна компанія KKR придбає 20% акцій регіонального центру обробки даних SingTel за 1,1 мільярда сінгапурських доларів ($806,87 млн).

В результаті операції загальна вартість регіонального бізнесу центрів обробки даних SingTel складе 5,5 млрд сінгапурських доларів ($4,03 млрд), і ці кошти будуть використані для розширення бізнесу центрів обробки даних на ринках Південно-Східної Азії, включаючи Сінгапур, Індонезію та Таїланд.

“Надійна цифрова інфраструктура… відіграє вирішальну роль у забезпеченні процвітаючої цифрової економіки Південно-Східної Азії, а Сінгапур має хороші можливості для того, щоб служити центральним центром регіону”, – сказав Девід Лубофф, партнер і керівник відділу інфраструктури Азіатсько-Тихоокеанського регіону в ККР.

Угода відбувається на тлі зростання попиту глобальних інвесторів на інфраструктурні активи в Південно-Східній Азії, спокушених перспективами зростання регіону та стабільною та довгостроковою прибутковістю сектора.

KKR робить інвестиції у рамках своєї стратегії розвитку інфраструктури в Азії.

Згідно із спільною заявою, ринок центрів обробки даних Південно-Східної Азії зросте на 17% протягом наступних п’яти років порівняно з 12% в іншому світі, при цьому інвестиції в регіон прогнозуються на суму від $9 млрд до $13 млрд.

Угода також означає останню інвестицію KKR в інфраструктуру Південно-Східної Азії та інфраструктуру центрів обробки даних у всьому світі, доповнюючи її існуючі інвестиції в регіоні, включаючи Pinnacle Towers і Aster Renewable Energy.

Джерело: reuters

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *