Будiвництво магiстрального водогону триває цiлодобово попри складнi погоднi умови

Будiвництво магiстрального водогону триває цiлодобово попри складнi погоднi умови

Снiг, крижаний дощ та морози – в таких умовах цiлодобово працюють будiвельники над спорудженням магiстрального водогону в Днiпропетровськiй областi.

Наразi виконують роботи на насосних станцiях, камерах обслуговування, проколах пiд дорогами. Додалась i додаткова робота: необхiдно збивати лiд з арматури, обiгрiвати бетоннi конструкцiї. Пiсля танення льоду та снiгу вiдкачають воду.
Магiстральний водогiн – це один з найважливiших проєктiв Агентства вiдновлення. Його протяжнiсть становить 145 км (понад 300 км трубопроводу в одну нитку). Уже влаштували 93% трубопроводу. На трьох дiлянках водогону працює майже 1 тис. людей та 400 одиниць технiки.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, агентство вiдновлення почало працювати над проєктом з перших днiв пiсля пiдриву Каховської ГЕС. Паралельно з проєктуванням розпочалося будiвництво.
Тим часом на кожнiй iз дiлянок працюють iнженери-консультанти та представники незалежного технагляду. Окремо за сприяння Проєкт USAID “Економiчна пiдтримка України” буде проведено комплексний технiчний аудит проєктної документацiї на будiвництво усiх трьох дiлянок водогону.
Усi звiти разом iз результатами аудиту та експертизи, а також кошторисами для кожного виду матерiалiв будуть оприлюдненi одразу пiсля проходження експертизи.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *