У Львовi починається проєкт будiвництва величезного хiрургiчного корпусу

У Львовi починається проєкт будiвництва величезного хiрургiчного корпусу

У Львовi розпочинають реалiзацiю проєкту будiвництва високоспецiалiзованих багатопрофiльних корпусiв Першого медоб’єднання Львова на вул. Миколайчука, 9. Вiдповiдне рiшення 12 сiчня затвердили пiд час засiдання виконавчого комiтету Львiвської мiськради. Воно передбачає старт юридичних процедур щодо проєкту та можливiсть залучення ресурсiв вiд партнерiв з рiзних країн свiту.

За словами першого заступника мiського голови Львова Андрiя Москаленка, проєкт пов’язаний насамперед з реабiлiтацiєю воїнiв.
“Це наслiдок спiльної працi нашої держави та Японiї щодо будiвництва великого хiрургiчного корпусу. Цим рiшенням ми даємо старт розробцi проєкту i залученню зокрема фiнансування i, що важливо, позабюджетного фiнансування. Дуже важливо, щоб вже сьогоднi ми могли пiдписувати угоди щодо залучення мiжнародних iнституцiй”, – каже Андрiй Москаленко.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, водночас мiський голова зазначив, що для реалiзацiї таких проєктiв дуже важливою є спiвпраця з мiжнародними партнерами.
“Ми повиннi розумiти, що без партнерства з країнами демократичного скерування, без партнерства з мiстами дуже важко реалiзовувати всi цi амбiтнi цiлi, якi сьогоднi перед нами стоять. Це рiшення вiдкриває нам можливiсть юридично правильно вибудувати спiвпрацю щодо зведення нового хiрургiчного корпусу площею 25 тис. кв. м. Йдеться про колаборацiю великої кiлькостi людей з рiзних точок свiту, тому що ми хочемо зробити все правильно i мати найкраще обладнання, а для цього нам треба залучати мiжнароднi органiзацiї та благодiйнi кошти”, – зазначив Андрiй Садовий мiський голова Львова.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *