Держмолодьжитло шукає мiжнародних партнерiв

Держмолодьжитло шукає мiжнародних партнерiв

Вiдбулася робоча нарада спiвробiтникiв центрального апарату i регiональних вiддiлень Державного фонду сприяння молодiжному житловому будiвництву. Нараду провiв i виступив новопризначений голова правлiння Держмолодьжитла Микола Марчук.

Насамперед вiн висловив вдячнiсть чоловiкам i жiнкам – захисникам i захисницям Вiтчизни, якi перебувають у лавах ЗСУ. Завдяки їм фонд має змогу працювати над забезпеченням житлом громадян країни.
“Держмолодьжитло – це про надiю i про перспективу”, – зазначив Микола Марчук.
Вiн запевнив, що колектив установи у своїй роботi й надалi, як у попереднi роки, дотримуватиметься принципiв професiйного i чуйного ставлення до клiєнтiв, дiятиме на засадах прозоростi й вiдкритостi на всiх рiвнях.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, наразi триває пiдготовка до переведення взаємодiї фонду iз клiєнтами на платформу сучасного програмного забезпечення. Це спростить технологiчнi процеси в реалiзацiї житлових програм i ще бiльш наблизить установу до реальних запитiв людей, зазначив Микола Марчук.
Говорячи про перспективи, голова правлiння Держмолодьжитла повiдомив, що очiкується поновлення з наступного року україно-нiмецького проєкту “Житловi примiщення для ВПО”. Це вiдповiдь фонду i нiмецьких партнерiв на потужний запит з боку українських громадян, якi зазнали лиха внутрiшнього перемiщення.
Мiжнародних партнерiв установи може й побiльшати: триває робота над розширенням пропозицiї позабюджетних джерел фiнансування для забезпечення українцiв доступним житлом. Не менш важливим напрямком є рестарт i активiзацiя спiвпрацi з органами мiсцевого самоврядування в реалiзацiї житлових програм для мешканцiв громад.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *