Держмолодьжитло узяло участь у навчаннi з антикорупцiйного менеджменту

Держмолодьжитло узяло участь у навчаннi з антикорупцiйного менеджменту

За iнiцiативи Мiнiстерства розвитку громад, територiй та iнфраструктури України вiдбувся тренiнг для керiвникiв державних пiдприємств та представникiв органiв мiсцевого самоврядування на тему антикорупцiйного менеджменту та розбудови доброчесностi.

До навчання доєднались фiзично i онлайн загалом понад 150 осiб, з них 30 – це керiвники державних пiдприємств.
Участь у тренiнгу взяв т.в.о. голови правлiння Держмолодьжитла Iван Парух.
Держмолодьжитло працює на засадах полiтики прозоростi й вiдкритостi всiх процесiв реалiзацiї житлових програм.
“Наше завдання – надати експертну пiдтримку пiдпорядкованим державним пiдприємствам та органам мiсцевого самоврядування у питаннях запобiгання корупцiї. Саме тому ми запроваджуємо низку програм та проектiв щодо навчання та розбудови доброчесностi з фокусом як на антикорупцiйних уповноважених, так i на керiвниках. Адже саме вiд них залежить те, наскiльки на практицi буде забезпечена прозорiсть та пiдзвiтнiсть, та, вiдповiдно, розвиватиметься органiзацiя”, – наголосив заступник мiнiстра Сергiй Деркач.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, органiзацiя навчання вiдбулась завдяки пiдтримцi Програми розвитку ООН та за фiнансування уряду Японiї. Серед ключових тем: стратегiчний розвиток антикорупцiйного менеджменту в органiзацiях, запровадження мiжнародної моделi управлiння ризиками, iнструменти для забезпечення ефективної роботи антикорупцiйного уповноваженого та залучення органiзацiй громадянського суспiльства до проектiв з вiдновлення.
“Ми пiдтримуємо Мiнвiдновлення у впровадженнi усiх практик, спрямованих на пiдвищення прозоростi та пiдзвiтностi, як серед керiвництва органiв мiсцевого самоврядування, так i серед керiвникiв державних пiдприємств”, – зазначив Христофорос Полiтiс, заступник Постiйного представника ПРООН в Українi.
“Прозорiсть є ключовим фактором ефективного управлiння, а лiдерство вiдiграє вирiшальну роль у боротьбi з корупцiєю”, – пiдсумував вiн.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *