PNC Bank купує окремі об’єкти капітальних зобов’язань на $16,6 млрд у Signature Bridge Bank

PNC Bank («PNC») сьогодні оголосив про придбання портфеля зобов’язань щодо капітальних зобов’язань у Signature Bridge Bank, Північна Кароліна, в рамках угоди з Федеральною корпорацією страхування депозитів (FDIC).

Загальний обсяг зобов’язань придбаного портфеля становить $16,6 млрд, включаючи кредити, що фінансуються, на суму $9 млрд.

Угода не вплине на загальні активи і капітал PNC. коефіцієнти чи матеріальну балансову вартість на акцію. PNC придбала ці зобов’язання та кредити без будь-якого фінансування, гарантій чи угод про розподіл збитків з боку FDIC.

Придбані кошти здебільшого складаються з ліній підписки на фонди для спонсорів прямих інвестицій, щоб допомогти їм керувати ліквідністю та проміжним фінансуванням інвестицій. PNC вже давно бере участь у бізнесі з капітальних зобов’язань, і придбаний портфель є додатковим. Крім того, придбання ґрунтуватиметься на диверсифікованому наборі пропозицій PNC, що обслуговує індустрію прямих інвестицій, включаючи Harris Williams, Solebury, PNC Business Credit та Midland Loan Services.

Джерело: reuters

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *